Saturday, September 19, 2015

Beetje jaloers....en een Duplo Dino.
Van de week sprak ik met één van mijn haakcollega's (ik zal geen namen noemen) over social media. Het valt namelijk niet mee om bij te blijven. Facebook, Twitter, Instagram, Pintrest, bloggen en vloggen. Je hebt er zo een dagtaak aan als je niet oppast. Dan zit je meer achter de computer dan met je haaknaald in de hand.

En als ik dan kijk naar al die prachtige plaatjes die er gepost worden op Instagram, dan wordt ik lichtelijk jaloers.


Een VTwonen huis, wit en clean met frisse hippe accessoires. Op de foto zie je een bolletje wol in de kleur van het kastje op de achtergrond met een bijpassend barokke kopje, met hete thee. Het bosje bloemen wat je nog net in beeld ziet heeft precies dezelfde tint als de haaknaald naast de bol wol. Op de volgende foto zie je een charmante tuin, of kindertjes met lieftallige jurkjes aan met bloemetjes in hun haar in hun nieuwe gehaakte poncho. Uiteraard komt de kleur van de poncho overeen met het muurtje op de achtergrond en de knuffel in haar handen.

Ik vind het prachtige plaatjes. Ik heb best een gezellig huis hoor begrijp me niet verkeerd, maar het is niet "Instagram waardig" In mijn huis wonen we met drie kinderen. Over het algemeen mag ik blij zijn als mijn jongens kleding aanhebben getrokken die enigszins bij elkaar past. En mijn twee jarige dochter heeft ook heel lieftallige jurkjes maar zij is ook enorm goed in het maken van vlekken. Het is bij mij geen rommel, maar er wordt wel geleefd. Dat wil zeggen, je vind wel eens een paar schoenen waar ze niet horen of struikelt over een stuk speelgoed. Er slingeren haakspullen van mij en er staan een paar hamsters van de jongens in vreselijk lelijke kooien. Gezellig, home sweet home ;)

Mijn haakcollega begreep direct waar ik het over had. Bij haar/hem (we houden het spannend) is het namelijk ook "gezellig" thuis. Om me te overtuigen kreeg ik een foto van het uitzicht van de tafel toegestuurd waar hij/zij aan zat op dat moment. Dus ik kon natuurlijk niet achterblijven en stuurde hem/haar ook mijn aanzicht.

Ooit als ik tijd over heb dan zal ik ook eens een poging wagen om mooie plaatjes op mijn instagram account te zetten. Maar vooralsnog zullen jullie het moeten doen met de realiteit: Een mand, die best leuk is, met bollen wol in niet bijpassende kleuren. Een haaknaald die er tussen door steekt. Een basic witte kop koffie, met druppels op de zijkant. Een lelijke gele pen, omdat dat de eerste de beste was die ik kon vinden. Mijn huistelefoon die ik net neergelegd heb na een gesprek. En niet te vergeten de Duplo Dino waar ik van mijn dochter even goed op moest passen terwijl zij, achter in beeld, haar nieuwe Hello Kitty paraplu aan het uitproberen is. Welcome to my world :)
5 comments :

 1. Whahahahahah, heel herkenbaar hoor!! Hier met 3 kinderen in huis, mijn interieur is dus (helaas) echt niet instagram waardig....
  Dan maar mooie plaatjes kijken bij anderen... :)

  ReplyDelete
 2. Gelukkig, ik heb me niet vergist: je bent gewoon een mens :-D Ik ben blij dat je die foto hier deelt, want ik heb "alleen" facebook en een blog, anders had ik het toch mooi gemist ;-)

  ReplyDelete
 3. Pfjoew her is gelukkig niet overal zoals op de plaatjes ;) (zucht van opluchting) haha
  Maar geloof me, bij een vriendin van mij werden ooit voor een bedrijf foto's in huis gemaakt en dan worden spullen eerst gewoon weggehaald op de ene plek.... En later op de andere. Niks is dus ècht wat het lijkt en alles voor de foto ;D
  En ja instagram staat er vol mee idd dat viel mij ook al op ;)
  Groetjes, Wendy

  ReplyDelete
 4. Gelukkig, ik ben niet de enige! Dank voor je inspirerende foto ;-)

  ReplyDelete
 5. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  ReplyDelete

Back to Top